Hoe versier je je zomerhuis met bloemen

Hoe versier je je zomerhuis met bloemen

Een helder en kleurrijk bloemstuk is de perfecte manier om de zomer binnenshuis te brengen. Terwijl de lente draait om weelderig groen, draait het in de zomer om luchtige buitendagen. Kleurrijke bloemen zijn het ideale zomerdecor. Schik kleurrijke bosjes bloemen in een glazen vaas of neutraal gekleurde vaas en plaats deze op een consoletafel in de hal, in de buurt van een muurnis of een bijzettafel in de woonkamer. Dit idee zal ook voor andere delen van het huis werken.

Potplanten en klimplanten kunnen opgaan in de muren van uw tuinhuis. Aan de zijkant van uw tuinhuis kunt u een trellis of pergola bevestigen voor extra groen. Clusters van potplanten rond de basis van uw structuur kunnen ook de afmetingen van het gebouw verbergen. Verwerk enkele klimplanten en grote potplanten in het ontwerp. Ze zullen karakter toevoegen zonder uw tuinhuis over te nemen. Maar vergeet niet om altijd in gedachten te houden dat deze decoraties geschikt moeten zijn voor het zomerhuis.

Als u van plan bent uw tuinhuis in de tuin te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze voldoende licht krijgt. Een licht zomerhuis moet aanvoelen als een verlengstuk van uw tuin, zodat u uw tuin en bloemen kunt zien. Kies hiervoor voor een tuinhuis met een glazen dak dat veel natuurlijk licht binnenlaat. U kunt ook daklantaarns gebruiken om een ​​klassiek karakter toe te voegen of grote glaspanelen voor een eigentijdse uitstraling.

Een bloemenslinger of ander bloemendecor kan je eetkamer eleganter maken. Kies kleurrijke bloemen als aanvulling op de tafellopers. U kunt zelfs servies met een zomers thema gebruiken. Voeg neutraal gekleurde gordijnen en luchtige gordijnen toe om de look af te maken. Als je de ruimte hebt, voeg dan wat kunstbloemen toe aan de muren en het plafond om de kamer op te fleuren. Zorg ervoor dat u uw bloemstukken de hele zomer water blijft geven en de bloemen zullen er op hun best uitzien.

Kies lichtgekleurde meubels en crèmekleurige lambrisering om een ​​rustig, uitnodigend interieur te creëren. Een rustiek thema met houten meubilair zal ook bijdragen aan de sfeer. Zorg ervoor dat de meubels comfortabel zijn en niet te zwaar zijn voor de ogen. Naast de bloemen kun je ook een houten bankje of twee in het tuinhuis plaatsen. Gebruik neutrale kleuren voor meubels en accessoires, zoals het vloerkleed. Je kunt ook wat levendige accenten aan het zomerhuis toevoegen met een prachtig vloerkleed.

Houd rekening met het doel van uw nieuwe structuur wanneer u kiest hoe u uw zomerhuis met bloemen wilt decoreren. Is het een logeerkamer? Of is het een logeerkamer? Een tuinhuis kan in ieder geval omgebouwd worden tot een extra slaapkamer of een logeerkamer. En een tuinhuis geeft u niet alleen extra woonruimte, maar houdt u ook comfortabel tijdens warme zomerdagen. Deze structuur is niet alleen een geweldige manier om tijd buiten door te brengen, het dient ook als een uitstekende beschutting tegen de middagzon.