Tuinartikelen die elke tuinman zou moeten hebben

Tuinartikelen die elke tuinman zou moeten hebben

Een gieter is een geweldig hulpmiddel om planten gelijkmatig te laten weken, maar het is ook belangrijk om de watercontainer gemakkelijk mee te nemen. Een gieter van 2 gallon is perfect voor de meeste tuinders, maar een kleinere is prima voor het water geven van plantenbakken in potten. De volgende zijn tuinartikelen die elke tuinier zou moeten hebben:

Een kruiwagen is een onmisbaar hulpmiddel voor het verplaatsen van grond, compost, zaailingen en mest. Ze zijn ook handig om klein gereedschap en oogstgereedschap door de tuin te slepen. Er kan direct een kruiwagen bezorgd worden, zodat u direct kunt beginnen met tuinieren. Dit item heeft ook meerdere toepassingen, dus misschien wilt u in een paar investeren. Het is ook gemakkelijk om de juiste maat te vinden voor uw tuinbehoeften.

Een snoeischaar, ook wel snoeischaar genoemd, is perfect voor het knippen en snoeien van bloemen. Je hebt dit gereedschap nodig om onkruid in je bloembedden te verwijderen. Een stevige maar lichtgewicht schoffel maakt het gemakkelijk om overgroeide planten en droge delen te verwijderen. U wilt investeren in een extra lange handgreep voor comfort en veiligheid. Als je eenmaal je gereedschap hebt gekocht, zorg er dan voor dat je investeert in tuinhandschoenen voor extra bescherming tegen de elementen.

De tuin is een complexe ruimte om te onderhouden en een tuinman heeft verschillende gereedschappen nodig om de klus te klaren. Tuinhandschoenen kunnen bijvoorbeeld helpen krassen en blaren te voorkomen en tegelijkertijd je handen schoon te houden. Zoek naar handschoenen met versterkte vingertoppen en aansnoerbare polsbanden. Een goed paar heeft ook versterkte vingertoppen en polsbanden om te voorkomen dat er vuil in de handschoenen sijpelt. En vergeet niet een onkruidverdelger of meststof te kopen om je planten gezond te houden.

Een kruiwagen is een ander belangrijk hulpmiddel dat elke tuinman zou moeten hebben. Deze gereedschappen zijn handig voor het wieden, het vervoeren van grond, bladeren en ander vuil. De meest duurzame zijn gemaakt van één massief stuk zwaar staal, maar voor een hovenier zal een stevige, plastic kruiwagen het prima doen. Een kruiwagen is ook veel gemakkelijker te manoeuvreren dan een tuinkar, en het kan zelfs uw rug sparen.

Een schoffel, of hori-hori-tuinmes, is een recente toevoeging aan westerse tuinen. Gebruikelijk in Aziatische tuinen, kan een hori-hori-mes worden gebruikt voor het planten, oogsten en onkruid wieden. Sommige soorten hebben een gekartelde rand en sommige hebben een liniaal op het blad gedrukt. Ze zijn ook handig voor het meten van plantdieptes. Er is geen vervanging voor een paar handschoenen!

Naast een goed paar handschoenen heb je ook het juiste tuingereedschap nodig. Deze gereedschappen zijn essentieel voor verschillende taken in de tuin en zijn de investering meer dan waard. Als je net begint, wees dan niet bang om in een paar tools te investeren. Deze hulpmiddelen kunnen u helpen gezonde planten en een prachtige tuin te kweken. Nell heeft jarenlange ervaring als professionele tuinier en hobbyist en weet dat tuingereedschap essentieel is.